Stiply Helpcenter

assignment_return
Aanvullende documenten uitwisselen
Vraag een ondertekenverzoek met aanvullende document uitwisseling aan
airplay
Algemeen
Alles over de werking van Stiply
gesture
Self Signing
Zelf ondertekenen zonder het document te hoeven tekenen
cloud_download
Downloaden in Stiply
Hier kunt u lezen hoe ook u documenten kunt downloaden in Stiply
insert_drive_file
Sjablonen
Standaard documenten nog sneller aanbieden ter ondertekening.
attach_money
Kosten en Abonnementen
Hier kun je alles vinden over de kosten en baten van het digitaal ondertekenen via Stiply.

Kennisbank

desktop_mac
Stiply Applicatie
Hier vind je alles over de werking van de Stiply applicatie.
build
Het beheerportaal
Hier kun je alle informatie vinden over het enterprise portaal.
cloud_done
API
Vind hier alles over de Stiply API
border_color
Functionaliteiten
Hier vind je een overzicht van alle functionaliteiten die Stiply heeft.
account_balance
Rechtsgeldigheid
Vind hier alle informatie over de rechtsgeldigheid van de digtiale handtekening via Stiply.
account_circle
Account
Hier kun je alle informatie vinden die te maken heeft met je Stiply account.
security
Privacy
Vind hier alles over hoe Stiply met privacy vraagstukken omgaat.
attach_money
Kosten en Abonnementen
Hier kun je alles vinden over de kosten en baten van het digitaal ondertekenen via Stiply.

Overig