Radio buttons

De checkbox helpt ondertekenaars om bijvoorbeeld ergens mee akkoord te gaan. Maar een keuze maken is wat lastiger. De radio buttons maken daar verandering in. Met de radio buttons is het mogelijk om een selectie te vormen. Er dient dan een keuze te worden gemaakt, binnen deze selectie.

Het werkt heel simpel:

Stap 1: sleep een radio button naar de gewenste plek.

Stap 2: klik op de radio button om een selectienaam op te geven (group name)

Stap 3: voeg een volgende radio button toe aan het document

Stap 4: klik op geplaatste radio button en selecteer dezelfde selectienaam als de eerste button.

Vanaf dat moment dient de ondertekenaar een keuze te maken uit één van de opties (binnen de selectie). Je kan zoveel buttons als je wilt toevoegen aan de selectie.