Parallel ondertekenen

Het is mogelijk om ondertekenaar parallel te laten ondertekenen. Als je hier voor kiest dan ontvangen alle ondertekenaars het ondertekenverzoek tegelijk voor het digitaal ondertekenen in Stiply.

Als je de ondertekenaars kan toevoegen kun je kiezen voor parallel of op volgorde. De standaard instelling is op volgorde. Door simpel te klikken op "in willekeurige volgorde ondertekenen" zal de applicatie deze instelling overnemen.