Meerdere documenten

Stiply ondersteunt ook het verzenden van meerdere documenten in 1 ondertekenverzoek. Dit staat niet standaard actief in je account. Wil je dit graag gebruiken? Stuur dan een bericht naar support@stiply.nl. Er worden geen extra kosten berekend voor het gebruiken van deze functionaliteit.

Hoe werkt het? Volg de volgende stappen:

Stap 1: Klik op "Nieuw ondertekenverzoek met meerdere documenten"  en selecteer het eerste bestand dat je wilt gebruiken. Het is mogelijk om bij het selecteren van het eerste document al meerdere documenten te kiezen. Dit doe je door "ctrl" ingedrukt te houden en de documenten te selecteren.

Stap 2: Hier kom je in een nieuw scherm. Hier staan alle opties in die gewend bent bij een ondertekenverzoek. Deze stel je nu alleen in voor het gehele ondertekenverzoek (alle documenten). Dit kan niet per document verschillen. Wil je meer documenten toevoegen? Klik dan op “document toevoegen” selecteer de bestanden die je nog meer wilt laten ondertekenen.

Stap 3: Voeg de ondertekenaars toe. Houd er rekening mee dat ALLE ondertekenaars een ondertekenveld moeten hebben op ieder document.

De volgende stappen zullen zoals in het normale proces zijn. Dit proces staat omschreven op de volgende pagina: Hoe verzend ik een ondertekenverzoek?.