Microsoft login

Er zijn twee manieren om gebruik te maken van Microsoft Login.

Manier 1, starten vanuit een proefaccount

Heb je nog geen proefaccount? Maak dan via je Microsoft Account direct een proefaccount aan.

Stap 1: Ga naar de volgende pagina door te klikken op deze link
Stap 2: Log in met je Microsoft Account
Stap 3: Na het inloggen moet je een “Akkoord” geven, dit akkoord moet je geven zodat “Stiply”  je basis profiel gegevens in kan zien en kan gebruiken.
Stap 4: Vul je bedrijfsgegevens in (deze zijn nog leeg) en druk op “Direct Beginnen”.
Stap 5: U kunt nu gebruik maken van Stiply en inloggen met uw Microsoft Account.

Manier 2, een Stiply account koppelen aan je Microsoft Account

Stap 1: Ga naar de applicatie
Stap 2:  Ga naar “Mijn gegevens”, dit doet u via het menu rechtsboven in, hier staat vaak uw eigen naam of uw account profielnaam.
Stap 3: Scroll in het venster “Mijn gegevens” naar beneden, hier ziet u het Microsoft logo en een knop met de naam “Koppelen”.
Stap 4: Druk op de knop "Koppelen"
Stap 5: Login met uw Microsoft account
Stap 6: Na het inloggen moet je een “Akkoord” geven, dit akkoord moet je geven zodat “Stiply”  je basis profiel gegevens in kan zien en kan gebruiken.
Stap 7: U bent nu klaar om met uw Microsoft account in te loggen bij Stiply.