PiM login

Het is mogelijk om de PiM applicatie te gebruiken om in te loggen in Stiply. Dit kun je doen naar “Mijn gegevens (https://app.stiply.nl/groups/users/edit)” te gaan.

Heb je nog geen PiM account? Download dan de app en maak dit eerst aan. Android. Apple.

Na het klikken op de link van PiM krijg je een QR code te zien. Scan deze met de PiM app. Deze stappen zijn eenmalig.

In het tweede scherm moet je Stiply toegang geven tot de gegevens die in het PiM account staan.

In het 3e scherm moet je doormiddel van iDIN het account voorzien van een extra verificatie.

Na het uitvoeren van deze acties moet je Stiply opnieuw toestemming geven voor het gebruiken van PiM.

Na deze stappen kun je bij het inloggen de PiM app gebruiken voor het inloggen.