Aantal ondertekenaars in Stiply

Het aanpassen van het aantal ondertekenaars in Stiply

Stiply heeft standaard 3 ondertekenaars beschikbaar. Dit kan aangepast worden naar maximaal 20 ondertekenaars. Dit kun je doen door naar de instellingen te gaan en te klikken op ondertekenopties. Onderaan de pagina kun je het aantal ondertekenaars selecteren. Het aantal dat je instelt is het aantal dat je beschikbaar hebt bij het aanmaken van een nieuw ondertekenverzoek. Je hoeft dus niet altijd dit aantal te gebruiken.