Het adresboek

Wat is het adresboek?

Het is mogelijk om een adresboek aan te maken in Stiply. In dit adresboek kun je de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van de contactpersoon opslaan. Als je een nieuw ondertekenverzoek aanmaakt en de contactpersoon selecteert dan worden de gegevens van dit contactpersoon automatisch ingeladen in het ondertekenverzoek.

Hoe activeer ik het adresboek?

Als je naar de instellingen gaat kun je onder account het adresboek activeren.

Hoe beheer ik het adresboek?

Als je een nieuw ondertekenverzoek start kun je door op het adresboek te klikken dit beheren. Hier kun je een nieuw contactpersoon toevoegen of een bestaande bewerken/verwijderen.

Hoe schakel ik het adresboek uit?

Als je weer naar de instellingen gaat kun je op dezelfde knop klikken om het adresboek uit te schakelen. Let wel op! Alle gegevens worden dan verwijderd uit Stiply en zijn bij het opnieuw activeren van het adresboek niet terug te halen.