Het aanmaken van e-mail templates in Stiply

Het is mogelijk om e-mail templates aan te maken in Stiply. E-mail templates kunnen gebruikt worden om standaard e-mails mee te sturen bij een ondertekenverzoek. Dit kan tijd en moeite besparen. Bekijk de onderstaande interactieve uitleg over hoe je dit eenvoudig in kan stellen.

đź’ˇKlik hier voor een vergrote versie

Nog een keer rustig alles nalezen? De stappen staan hieronder ook beschreven:

1. Klik rechts bovenin op je naam.
  2. Klik op “Instellingen”.

afbeelding

3. Klik op ondertekenverzoeken en e-mail.

4. Klik op E-mail met ondertekenverzoek.

afbeelding

5. Vul een titel in die intern gebruikt kan worden om dit template aan te duiden.

6. Vul de kop van de emailtemplate in. Dit zal het onderwerp van de email worden wanneer deze wordt verzonden.

7. Vul de e-mailtekst in. Dus de boodschap die de ontvanger moet ontvangen.

8. Vink dit vakje aan als je wilt dat dit de standaardmail is die wordt gebruikt tijdens het verzenden van een ondertekenverzoek.

9. Sla de e-mailtekst op.

10. Voeg waar nodig een (aantal) extra standaard emails toe door op de plus te klikken.

afbeelding

11. Tijdens het aanmaken van een nieuw ondertekenverzoek ziet u nu de e-mailtekst ingesteld staan.

afbeelding