Word Plug-In

Om het ondertekenproces nog sneller en gemakkelijker te maken, is de Stiply for Word plug-in gecreëerd.

Met de Stiply for Word plug-in kun je eenvoudig in Word verschillende handtekeningvelden toevoegen aan je bestand. Dit kan gewoon in Word, waardoor je niet hoeft over te schakelen tussen verschillende programma's. Dit zorgt ervoor dat het toevoegen van handtekeningvelden nog makkelijker en sneller gaat! Bekijk hieronder hoe het werkt en stel het zelf eenvoudig in.

💡Klik hier voor een vergrote versie