Sjablonen: Standaard documenten nog sneller aanbieden ter ondertekening.

Het is nu mogelijk om in de Stiply applicatie Sjablonen toe te voegen. Dit biedt je als gebruiker de mogelijkheid om Sjablonen toe te voegen van de documenten die je veel gebruikt. Op het moment dat je een Sjabloon gebruikt herkent de Stiply applicatie waar de velden moeten komen. Tags zijn in dit geval dus niet meer nodig.

Hoe maak ik een sjabloon aan?

Hieronder kun je zien hoe je een sjabloon aan kan maken. Ook zie je hoe je het sjabloon vervolgens kan gebruiken bij het maken van een ondertekenverzoek:

💡Klik hier voor een vergrote versie