Tags toevoegen aan uw document

Binnen Stiply kunt u extra tijd besparen door gebruik te maken van ‘tags’ in uw bestanden. Deze tags kunt u vergelijken met codewoorden voor de applicatie. De applicatie zal de tags vervangen door de gebruikelijke velden zonder dat u de velden op het document hoeft te slepen. Hierdoor is uw document met één druk op de knop gevuld. Bekijk hieronder hoe u hier eenvoudig gebruik kan maken:

💡Klik hier voor een vergrote versie

Er zijn een aantal tags die gebruikt kunnen worden, deze zijn hieronder weergegeven:

De “0” staat hier voor de eerste ondertekenaar. Wil je voor meerdere ondertekenaars velden aanmaken door middel van tags dan zal je het cijfer moeten ophogen naar het eerstvolgende nummer. Volgend op “0” is dan natuurlijk “1” voor de tweede ondertekenaar “2” voor de derde ondertekenaar enzovoort.

Daarnaast kan er achter elk van deze mogelijkheden een “_optional” gezet worden waardoor deze waarde niet meer verplicht ingevuld hoeft te worden. De uitzondering hierop is uiteraard het Handtekeningveld. Handtekeningvelden zijn altijd verplicht. In het geval dat u het tekstveld optioneel wilt maken voor de eerste ondertekenaar schrijft u dus:

Zoals hierboven ook genoemd in de tabel kan er, als er gebruik wordt gemaakt van de Stiply API, ook een radioknop op deze manier worden aangemaakt. Bij het gebruik van de radioknop moet er echter altijd één van de mogelijkheden uit een groep worden aangevinkt. Vandaar dat er ook een groep opgegeven moet worden. Een voorbeeld hiervan kan zijn: Gender. Als je een radioknop wil plaatsen voor de opties: man, vrouw, anders. Dan zou je drie keer de tag (onderstaand) op moeten geven:

Hieronder zijn een aantal voorbeelddocumenten toegevoegd. In deze documenten zijn tags toegevoegd op de juiste manier en op de juiste plek. Dit zijn zowel PDF-bestanden als Word-bestanden, en enkelvoudige en meervoudige ondertekenverzoeken. Deze documenten kan je gebruiken om te zien hoe tags in een document gebruikt en geplaatst kunnen worden.

Bijlagen