Gebruikers beheren

Je kan in Stiply de verschillende gebruikers die vallen onder het Stiply account beheren en rechten geven. Je doet dit door rechtsboven op je naam te klikken, en vervolgens te klikken op ‘gebruikers beheren’.

Zodra je hier op klikt, kom je op het volgende scherm:

Hier kan je verschillende dingen beheren, invullen en aanpassen.

1.    Als eerst kan je het e-mailadres van de gebruiker invullen en aanpassen. Indien je dit aanpast zal er een verificatielink worden verstuurd naar het nieuwe e-mailadres. Als je het e-mailadres aanpast van de gebruiker waarmee je ingelogd bent, of als er maar 1 gebruiker is word je direct uitgelogd van de applicatie.

2.    Daarnaast kan je zowel de naam van de gebruiker, als de afdeling van de gebruiker invullen. Het is mogelijk dat de naam van de gebruiker zichtbaar is voor de ondertekenaars, let dus goed op wat je hier neerzet.

3.    Hierna kan je via de drie checks, de rechten van de gebruiker kiezen. Als je administrator aanzet, kan deze gebruiker bij alle instellingen. Ook kan de gebruiker in dan extra producten aanschaffen en gebruikers toevoegen. Let dus goed op wie je administrator maakt. Wel moet er altijd minimaal 1 gebruiker per account administrator-rechten hebben. Daarnaast kan je hier aanvinken of de gebruiker alle documenten mag bekijken en/of bewerken.

4.    Onder het kopje ‘rapportage’ kan je het vakje ‘verstuur’ aan-of uitzetten. Als dit aanstaat, ontvang deze gebruiker aan het einde van iedere maand een overzicht van alle ondertekenverzoeken die aangemaakt zijn in het account.

5.    Tot slot kan je helemaal rechts via het kruisje gebruikers verwijderen. Je kan bij het verwijderen van de gebruiker de openstaande ondertekenverzoeken overdragen op een nog bestaande gebruiker.