Abonnement opzeggen

Wil je het account opzeggen? Dit kan alleen via een gebruiker met administrator rechten. Je kan de volgende stappen volgen als je wilt opzeggen (of ga naar de volgende link: Stiply Applicatie):

1. Klik op je naam.

2. Klik op ‘’Abonnement’’.

3. Klik op ‘’Opzeggen’’.

4. Vul je opzegreden in en klik op ‘’Opzeggen’’ om de beëindiging te bevestigen.

Als je een maandabonnement hebt dan zal dit beëindigd worden per einde van de maand. Heb je een jaarabonnement? Dan word het abonnement gestopt per de verlengdatum van je abonnement.