MFA/2FA Login

Activeren MFA/2FA voor je Stiply account

Het is bij Stiply mogelijk om je account extra goed te beveiligen. Dit kan door gebruik te maken van MFA/2FA: Multi-Factor Authenticatie en Twee-Factor Authenticatie. Als je hier gebruik van maakt, zal een gebruiker eerst een code moeten invoeren die per SMS verstuurd wordt voordat hij kan inloggen. Hiermee wordt er dus een extra controle gedaan, voordat de gebruiker kan inloggen.

Hoe activeer ik het?

Het activeren van MFA/2FA is niet ingewikkeld. In de Stiply applicatie zal je via je account naar de instellingen moeten gaan. Vervolgens zal je in dit scherm wederom moeten kiezen voor het kopje ‘account’. Hier kan je vervolgens Twee-Factor Authenticatie inschakelen. Zie de onderstaande foto voor het scherm waar dit kan worden ingesteld.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummerAutomatisch gegenereerde beschrijving

Waarom MFA/2FA?

MFA/2FA wordt gebruik om je account extra goed te beveiligen. Normaal gesproken heeft een gebruiker alleen maar een accountnaam en wachtwoord nodig om in te loggen. Mocht iemand ongewenst dit wachtwoord weten, dan is het eenvoudig voor die persoon om in de applicatie te komen. Door MFA/2FA in te stellen, wordt er een extra laag beveiliging gecreëerd, waardoor het een stuk moeilijker wordt voor ongewenste personen om in te loggen in de applicatie.