Gebruikersaccount gegevens wijzigen

Je kan de gegevens van je account wijzigen door rechts bovenin (zie afbeelding) op je naam te klikken en te gaan naar ‘’Mijn gegevens’’ (of ga naar de volgende link: Gegevens).

Hier kun je de volgende gegevens aanpassen: Naam, e-mailadres en wachtwoord. Let op: bij het wijzigen van het e-mailadres zul je dit weer opnieuw moeten bevestigen. Wijzig je het wachtwoord? Dan logt de applicatie je uit en zul je opnieuw moeten inloggen.