Data opslag

Stiply hanteert het zogenoemde “privacy-by-design and by default principe”. Dit houdt in dat Stiply alleen noodzakelijke data opslaan voor een zo kort mogelijke termijn.

Het Cloud-platform gecertificeerd volgens ISO9001 en ISO27001. Er wordt gebruik gemaakt van Europese AWS servers. Dit serverpark staat in Frankfurt (DE). Andere services, zoals de mailserver, zijn ook in Europa gevestigd.

Het Cloud team dat de Stiply infrastructuur en Cloud omgeving beheert is ook ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 gecertificeerd.

Na 3 dagen wordt het document verwijderd. Als er gebruik gemaakt wordt van een download link van het document dan blijft dit bestand langer opgeslagen. Stiply verwijderd alle gegevens en bestanden op de 1e van de maand als deze langer dan een maand op de servers staan.