Het beheerportaal

Voor beheerders is het beheerportaal gemaakt. Met het beheerportaal kun je makkelijk instellingen van meerdere accounts beheren zonder in deze accounts in te moeten loggen. Je kunt inloggen in het beheerportaal via de volgende link: manager.stiply.nl

New account:

Met de optie nieuw account kun je een nieuw account aanmaken.

Organization: Hier selecteer je de overkoepelende groep waar het account binnen hoort.

Account name: Hier voer je de naam van het account in.

User name: Dit is de naam van de hoofdgebruiker in het nieuwe account.

User email: Dit is het e-mailadres van de hoofdgebruiker.

Trial: Hier kun je optioneel aangeven of het om een proefaccount gaat.

Als alles succesvol ingevoerd is kun je rechts onderin op “save” klikken.

New Organization:

Als je een aantal accounts wilt groeperen binnen een groep dan kun je een organization aanmaken.

Je kunt geen andere organization selecteren. De nieuwe organization zal altijd onder de hoofd organization vallen.

Organization name: Hier kun je de naam van de groep invoeren.

User email: Hier voer je het e-mailadres in dat overkoepelend voor de groep is.

Als alles ingevoerd is kun je op “save” klikken rechts onderin.

Organization settings:

Je kunt op groepsniveau instellingen bepalen en aanpassen. Je komt bij dit scherm door op een Organization te klikken in het overzicht. Je hoeft nooit op “save” te klikken. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Bij General kun je de volgende instellingen aanpassen:

Organization name: Hier kun je de naam van de groep invoeren.

User email: Hier voer je het e-mailadres in dat overkoepelend voor de groep is.

Bij Branding heb je de volgende instellingen:

Logo Width: Hier geef je aan hoe breed het logo moet zijn binnen de applicatie.

Use Logo: Hier kun je aangeven of het logo wel of niet zichtbaar moet zijn. Als je dit niet selecteert is het Stiply logo zichtbaar.

Favicon: Hier kun je een favicon uploaden die zichtbaar is in de browser. Als je hier niks upload zal de Stiply favicon zichtbaar zijn.

Logo: Hier kun je een logo uploaden die zichtbaar zal zijn in de applicatie. Als je hier niks upload zal het Stiply logo zichtbaar zijn.

Dark logo: Hier kun je een logo uploaden voor witte achtergronden. Als je hier niks upload zal het Stiply logo zichtbaar zijn.

Bij signing options heb je volgende instellingen:

Do not send email with signed documents to signer: Als deze instellings aan staat zal er geen e-mail gestuurd worden naar ondertekenaars met het ondertekende document. De Stiply gebruikers zullen deze e-mail dus nog wel ontvangen.

Bij Users zie je een overzicht van alle gebruikers die in het beheerportaal kunnen inloggen en zaken kunnen beheren. Je ziet de volgende instellingen als je op een gebruiker klikt:

Name: Hier kun je de naam van de gebruiker invoeren.

Email: Dit is het e-mailadres waarmee de gebruiker kan inloggen in het beheerportaal.

Phone: Hier kun je het telefoonnummer invoeren van de gebruiker. Dit is verplicht als 2FA gebruikt word om in te loggen.

Department: Hier kun je gebruikers binnen een account opdelen in afdelingen.

Create and edit Organizations and accounts: Als je dit aanklikt kan de gebruiker accounts en organizations aanmaken in het beheerportaal. Als dit paars is dan is de optie actief.

Create and edit users: Als je dit aanklikt kan een gebruiker nieuwe gebruikers aanmaken en bewerken. Als dit oranje is dan is de optie actief.

Account settings:

Als je op een account uit het overzicht klikt word het instellingen scherm geopend. Je komt bij dit overzicht door op een accoun dat onder een organization staat te klikken in het overzicht. Je hoeft nooit op “save” te klikken. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Bij General zie je de volgende instellingen die bewerkt kunnen worden:

Account name: Hier kun je naam van het account wijzigen.

Enable two-factor Authentication: Hier kun je 2FA activeren voor het account. Als je dit actief zet zullen gebruikers met hun mobiele nummer moet verifiëren tijdens het inloggen doormiddel van een code per SMS. Let op!: Alle gebruikers moeten een mobiel nummer hebben, als dit niet ingevoerd is zullen ze dit bij het inloggen gelijk moeten invoeren. Zolang er geen nummer bekend is kan de gebruiker de applicatie niet gebruiken.

Bij Email heb je de volgende instellingen:

Email: Dit is het e-mailadres waarmee de gebruiker kan inloggen in de applicatie.

Email to User Subject (API only): Bij deze instelling kun je selecteren of je de naam van het document wilt laten zien in het onderwerp of dit via de API wilt toesturen. Als je dit via de API wilt doen dan selecteer je de optie naar external_key.

Sender e-mailadress: Hier kun je aangeven of het e-mailadres van het account (group) of het e-mailadres van de user gebruikt moet worden voor het versturen van ondertekenverzoeken.

Sender name: Hier kun je aangeven of de naam van het account (group) of de naam van de user gebruikt moet worden voor het versturen van ondertekenverzoeken.

Default email heading and subject: Hier kun je het onderwerp van de e-mail instelling die zichtbaar is bij het ontvangen van een ondertekenverzoek.

Signer download option: Hier kun je aangeven of een ondertekenaar het document als bijlage of download link aangeboden krijgt.

User download option: Hier kun je aangeven of de gebruiker het document als bijlage of download link aangeboden krijgt.

Force send user email: Als je deze optie uitschakelt zal de gebruiker geen e-mails meer ontvangen van ondertekenverzoeken. Ook het ondertekende document zal dan niet naar de gebruiker gestuurd worden.

Omit sending signer signed document email: Als je dit aanzet dan zal de ondertekenaar het ondertekende document niet meer ontvangen per e-mail.

Show Stiply Email Tekst: Als je dit inschakelt is de standaard Stiply tekst zichtbaar bij de email van het ondertekenverzoek.

Bij Branding kun je de volgende instellingen aanpassen:

Language: Hier kun je de taal instellen van de applicatie voor de gebruikers die Stiply gebruiken.

Color: Bij deze instelling kun je kleur aanpassen van de actie knoppen in de applicatie en e-mails.

Logo: Hier kun je een logo uploaden die zichtbaar zal zijn in de applicatie. Als je hier niks upload zal het Stiply logo zichtbaar zijn.

Website Url: Hier kun je een website invoeren van het bedrijf dat zichtbaar is voor ondertekenaars bij ondertekenverzoeken.

Hide Stiply footer: Als je dit inschakelt is Stiply branding in de footer van de website niet zichtbaar voor ondertekenaars tijdens het ondertekenen.

Bij Emandate kun je de volgende instellingen omtrent incassomachtigingen aanpassen:

Bank: Hier kun je de bank selecteren die gebruikt voor incassomachtigingen.

Merchant ID: Voor hoer het Merchant ID in van het account bij de bank.

Sub ID: Voor hier het Sub ID in als dit bekend is. Als je dit niet weet dan moet hier 0 staan.

Mandate Reason: Hier kun je de reden invoeren die gebruikt word bij Incassomachtigingen.

Default emandate type: Hier kun je kiezen voor welk machtigingstype standaard gekozen word. CORE (Standaard) of B2B (Zakelijk).

Emandate Skip Allowed: Als je deze instelling kan een ondertekenverzoek afgerond worden ongeacht de status van de incassomachtiging. Als je dit uitzet dan moet de incassomachtiging eerst succesvol zijn voordat het ondertekenverzoek afgerond kan worden.

Meer informatie over incassomachtigingen kun je vinden op: https://help.stiply.com/nl/articles/172275-incassomachtiging

Bij singing options heb je de volgende opties:

Default background color fields: Hier kun je kleur instellen van de ondertekenvelden op het document. Dit is standaard transparant maar kun je aanpassen naar #ffffff (wit).

Default signing term: Dit is de standaard ondertekentermijn van ondertekenverzoeken.

Sms Authentication: Deze optie is alleen van toepassing als je gebruik gemaakt word van SMS authenticatie bij het ondertekenverzoek. Hier kun je aangeven of iemand met verifiëren voor of na het ondertekenen en dus inzien van het document.

Signer success redirect url: Hier kun je een URL invoeren waar een ondertekenaar komt na het ondertekenen van het document. Als dit leeg is komen ze op het successcherm van Stiply.

Enable Keyboard/Typing signatures: Als je dit inschakelt kan een ondertekenaar zijn handtekening typen.

Enable Signature uploads: Als je dit inschakelt kan een ondertekenaar een afbeelding uploaden als handtekening.

Prefill signatures: Als je dit inschakelt kan een browser van een ondertekenaar de handtekening onthouden die ooit eerder door die ondertekenaar is gebruikt in Stiply. Dit gebeurt alleen als de ondertekenaar dit accepteert tijdens het ondertekenen.

Let op!: Bij deze instellingen moet je rechts onderin op “Save user” klikken. Bij Users heb je de volgende instellingen als je op een gebruiker klikt:

Name: Hier kun je de naam van de gebruiker invoeren.

Email: Dit is het e-mailadres waarmee de gebruiker kan inloggen in de Stiply applicatie.

Phone: Hier kun je het telefoonnummer invoeren van de gebruiker. Dit is verplicht als 2FA gebruikt word om in te loggen.

Department: Hier kun je gebruikers binnen een account opdelen in afdelingen.

Account Administrator: Als je dit selecteert krijgt de gebruiker administrator rechten en kan deze bij de accountinstellingen in Stiply. Als de knop oranje is dan is de instelling actief.

View all sign requests: Als je dit selecteert kan een gebruiker alle ondertekenverzoek zien. Als de knop paars is dan is de optie actief.

Edit all sign requests: Als je dit selecteert kan een gebruiker acties uitvoeren op alle ondertekenverzoeken. Als de knop blauw is dan is de optie actief.

Save user: Met deze knop sla je alle wijzigingen op.

Bij applications kun je  de OAuth client beheren. Je kan ze toevoegen aanpassen en verwijderen.

Bij Acces tokens kun je alle tokens zien en maken