Prijzen en Add-ons

Gebruiksvriendelijkheid staat bij de digitale handtekening van Stiply centraal. Zo ook in onze prijzen.

✔️ Transparantie

✔️ Geen gedoe met aantal ondertekenaars of handtekeningen.

✔️ Complete oplossing

Je kan met meerdere gebruikers in één omgeving werken. Dit is wel zo handig in het geval van opvolging bij ziekte of vakantie. Voeg een gebruiker toe vanuit de applicatie en hij of zij kan direct vanuit dezelfde omgeving aan de slag.

Ervaar net als de 🌟 >1000 bedrijven 🌟 die je voor gingen het gemak en de voordelen van de digitale handtekening met Stiply.

Stiply biedt verschillende soorten abonnementen en add-ons aan. Klik hier voor een overzicht van alle prijzen, abonnementen en add-ons.