Inloggen in de applicatie

Stiply ondersteund meerdere opties om in te loggen binnen de applicatie. Hieronder vindt u de verschillende opties beschreven en welke toegevoegde waarde ze voor u kunnen hebben.

Gebruikersnaam en wachtwoord

Als u gebruik maakt van Stiply kunt u gebruik maken van de applicatie door in te loggen via een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gebruikersnaam is te allen tijde een e-mailadres. Het wachtwoord kent een aantal verplichtingen, deze verplichtingen zijn er om de veiligheid van uw wachtwoord zo goed mogelijk te garanderen.

Het wachtwoord moet voldoen aan de volgende regels:

• Minimaal 8 karakters
  • Minimaal 1 hoofdletter
  • Minimaal 1 letter
  • Minimaal 1 cijfer
  • Minimaal 1 speciaal karakter (denk hierbij aan !@#$%^)

👉 Ga direct naar de accountinstellingen uitleg

Microsoft Login

Stiply ondersteunt het om gebruik te maken van Microsoft Login (inloggen met Microsoft). Inloggen met Microsoft biedt veel voordelen. Ten eerste is het een snelle en eenvoudige manier om in te loggen op verschillende websites en apps. In plaats van het moeten onthouden van verschillende wachtwoorden, kunt u één gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken voor al uw online accounts.

Daarnaast biedt Microsoft ook een extra beveiligingslaag door middel van Multi-factor authenticatie. Dit betekent dat u, naast uw gebruikersnaam en wachtwoord, ook een extra beveiligingscode of verificatie in twee stappen moet invoeren voordat u toegang krijgt tot uw account. Dit maakt het moeilijker voor hackers om toegang te krijgen tot uw persoonlijke informatie.

Tot slot biedt Microsoft ook een gemakkelijke manier om uw accountgegevens te beheren en te updaten. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig uw wachtwoord wijzigen of uw verificatie-instellingen aanpassen, zodat u altijd de controle heeft over uw online accounts.

👉Ga direct naar de uitleg om Microsoft Login te gebruiken